Jungelboken

Jungelboken - Rudyard Kipling | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudyard Kipling
DIMENSJON
12,16 MB
FILNAVN
Jungelboken.pdf
ISBN
1708025099318

BESKRIVELSE

Menneskehvalpen Mowgli blir i siste liten reddet fra klørne til tigeren Shere Khan, og et ulvepar tar seg av ham for å la ham vokse opp blant sine egne. Tilværelsen som en av flokken byr på mange utfordringer, men med god hjelp av panteren Bagheera, bjørnen Baloo og slangen Kaa lærer Mowgli jungelens lov å kjenne. Mowgli lærer fort, og det går snart opp for ham at han ikke er som de andre også han må finne tilhørighet et sted. Men før Mowgli kan oppsøke menneskesamfunnet, må han gjennom en siste styrkeprøve: Han må vise Shere Khan hvem som er jungelens herre ... Jungelboken (1894) består av syv fortellinger signert Rudyard Kipling. I tillegg til første del av historiene om Mowgli, finner vi også fortellingene om Rikki-Tikki-Tavi, Den hvite selen og Elefant-Toomai. Resten av fortellingene om Mowgli kan vi lese i Den andre jungelboken, som utkom året etter den første og som nå endelig foreligger i ny, norsk utgave.

Regissør. Lars gikk ut fra skuespillerlinjen ved Nord universitet, tidligere HiNT, i 2017.Han var med på å starte teaterkompaniet Feil Teater og har vært både medskaper og skuespiller i kompaniets forestillinger Første Feilog James Bond.Han har også spilt i blant annet Antiteatrets forestilling Snork og i Natives ved Brageteatret.For Teater Innlandet spilte han Mowgli i Jungelboken, som ble ... Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Når Teater Innlandet og Riksteatret nå forener krefter, har vi valgt oss en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med populære Svein Gundersen som komponist. «Jungelboken» 3D.

Stemmer: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Scarlett Johansson, Christopher ... Jungelboken. Tilbake til søkeresultater.

RELATERTE BØKER