Kaleido 6

Kaleido 6 - Ingeborg Anly, Tove Stjern Frønes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Anly, Tove Stjern Frønes
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Kaleido 6.pdf
ISBN
4112203825475

BESKRIVELSE

Kaleido 6 Grunnbok B legger vekt på de grunnleggende ferdighetene lesing, skriving og muntlig kommunikasjon. Boka gir en grundig opplæring i skrivestrategier og inneholder eksempeltekster. Elevene jobber med læringsløp der de skal lese, skrive og presentere det de har skrevet. Boka inneholder disse fire kapitlene:Fortell mer! - om å skrive spennende og gode fortellingerNoe å tenke på - om å skrive reflekterende teksterSnakk om språk - om ord og utrykk og andre språklige emnerPå en annen måte - om å gjøre om dikt og fortellinger til tegneserier og drama Alle kapitlene inneholder en del om språk og grammatikk. Bakerst i boka er det en egen del om rettskriving. Den kan brukes fleksibelt og etter behov. Grunnboka brukes sammen med Kaleido 6 Tekstbok.

Kaleido 6 Tekstbok gir en grundig opplæring i lesestrategier og inkluderer lesemål og oppgaver før, under og etter lesing. Kaleido 6 Grunnbok B legger vekt på de grunnleggende ferdighetene lesing, skriving og muntlig kommunikasjon. Boka gir en grundig opplæring i skrivestrategier og inneholder eksempeltekster.

Hjemlenke; Tilbake; Vis meg hvordan; Tilbake; Verb Kaleido 6. Hjemlenke; Tilbake; Sterke meninger; Sterke meninger EKSEMPELTEKST Eksempeltekst om leirskole; SKRIVERAMME Skriveramme argumenterende tekst; Språk og grammatikk Adjektiv; Språk og grammatikk Adverb; Oppsummering Test deg selv; Kontakt oss; Nødvendig programvare; Om Kaleido; Kaleido 1-4.

RELATERTE BØKER