Karsten og Petra på skiskole

Karsten og Petra på skiskole - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Karsten og Petra på skiskole.pdf
ISBN
5949160422039

BESKRIVELSE

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.Alle de store barna i barnehagen til Karsten og Petra skal på skiskole. Det er mosomt å lære å tråkke oppoverbakke og spennende å kjøre nedover. Petra er den flinkeste av alle.De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

Likevel er det en fin tid, synes Karsten og Petra. Kanskje den fineste i hele året! For snart er det jul og det forbereder alle seg på i barnehagen.

Skiinstruktøren lærer barna mye rart. De lærer å gå i oppoverbakke og å kjøre ... Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år.

RELATERTE BØKER