Katta rappa buksa mi

Katta rappa buksa mi - Stephan Pastis | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephan Pastis
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Katta rappa buksa mi.pdf
ISBN
3147714959233

BESKRIVELSE

Verdens verste detektiv er tilbake!Timmy har dratt til Key West i Florida, tilsynelatende for å bli med på bryllupsreisen til moren og Dørmann Dave - hvis de gifter seg da, noe Timmy tviler på. Dessverre for verdens verste detektiv, tar kriminalitet ingen ferie. Og siden Total har flyktet til Cuba, må Timmy stole på en ny hjelper: Dørmann Daves nevo Emilio. I mellomtiden dukker det opp en nykommer i Timmys liv, og da han trodde ting ikke kunne bli travlere, blir buksene hans stålet av en katt med seks tær.

Ta Timmy Tabbe - den håpløse, latterlig selvsikre administrerende direktøren i det beste detektivbyrået i byen, kanskje til og med i hele landet. Katta rappa buksa mi. Timmy Tabbe 6.

I mellomtiden dukker det opp ... Kjøp 'Katta rappa buksa mi' av Stephan Pastis fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788205504967 Katta rappa buksa mi; Medansvarlig: Omland, Stian; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: u Pas; Serie: Timmy Tabbe; Serienummer: 6; År: 2018; Noter: Verdens verste detektiv er tilbake! Timmy har dratt til Key West i Florida, tilsynelatende for å bli med på bryllupsreisen til moren og Dørmann Dave - hvis de gifter seg da, noe ... Katta rappa buksa mi.

RELATERTE BØKER