Klassetjuven ; Vennepåske

Klassetjuven ; Vennepåske - Bente Bratlund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Bratlund
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Klassetjuven ; Vennepåske.pdf
ISBN
9821198624673

BESKRIVELSE

Femte bok om radarparet Hanna og Emma. To lettleste forteljingar i kvar bok!Klassetjuven: Nokon i klassen stel. Bestevennene Hanna og Emma får hjelp av Sjur og Henrik til å løyse gåta. Kvifor vil nokon gjere seg til tjuv?Vennepåske: Emma skal få vere med Hanna på påsketur. Dei har invitert med Amalie frå klassen også, men Hanna lurer på om ho helst vil ha Emma heilt for seg sjølv...

Kvifor vil nokon gjere seg til tjuv? Vennepåske: Emma skal få vere med Hanna på påsketur. Dei har invitert med Amalie frå klassen også, men Hanna lurer på om ho helst vil ha Emma heilt for seg sjølv... Pris: 172,-.

Dei har invitert med Amalie frå klassen også, men Hanna lurer på om ho helst vil ha Emma heilt for seg sjølv... Pris: 172,-. innbundet, 2014.

RELATERTE BØKER