Min familie og andre monstre

Min familie og andre monstre - David Safier | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Safier
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Min familie og andre monstre.pdf
ISBN
2223899037528

BESKRIVELSE

Familien Wünschmann er ikke lykkelig. Mamma Emmas bokhandel går dårlig, pappa Frank er overarbeidet, Fee er tenåringsdatter midt i puberteten og Max er en folkesky, 12-årig bokorm. Hverdagen har tatt knekken på kjærligheten. Og det blir ikke bedre når en gammel heks kaster en forbannelse over dem etter en mislykket kostymefest. Plutselig er de forvandlet til en vampyr, Frankensteins monster, en mumie og en varulv. En morsom, absurd og samtidig tankevekkende roman om det som betyr aller mest her i livet.

Andre seriemordere som Jason fra Fredag den 13. serien bruges til at "opdrage" og moralisere. Mini-monstre på moten Den er lav som en puddel, låter som en gressklipper med stemmeskifte, klarer 110 kilometer i timen og sprer kaos i Amerika.

Ofte middagsbesøk. Jeg har pleid å ikke dra fordi jeg er så ekstremt kresen. Jeg udspionerede min familie, uden de vidste det! Morten Münster.

RELATERTE BØKER