Natthjem

Natthjem - Merethe Lindstrøm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merethe Lindstrøm
DIMENSJON
7,80 MB
FILNAVN
Natthjem.pdf
ISBN
5169793580063

BESKRIVELSE

Mai har flyttet sammen med sin nye familie til stedet der hun vokste opp. Her har hun også funnet et gammelt hus som kan gi henne trygghet og følelsen av ro. Sønnen Inge står mellom foreldrene, som etter en rettssak om omsorgen ikke lenger er på talefot. Han søker trygghet og tilhørighet, men treffer på mennesker som ikke har forutsetning for å ta seg av ham eller ser at han fortsatt er et barn. I stedet merker han nye følelser som skremmer og forvirrer ham. Boka inneholder mange og sammensatte motiver, om hvordan det er å være foreldre og samtidig alltid være noens datter og sønn. Og om hvordan et barn alltid står i fare for å arve de voksnes historie.

Vi arbeider for å […] Natthjem . Aschehoug 2002 .

Village Vi jobber for at mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg. Bli med du også! Nye porsgrunn.kommune.no har fått et nytt og moderne design, og vi har jobbet mye med å gjøre nettsidene så brukervennlige og oversiktlige som mulig.

RELATERTE BØKER