På reise i Israel

På reise i Israel - Kurt Hjemdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kurt Hjemdal
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
På reise i Israel.pdf
ISBN
4455766620013

BESKRIVELSE

Reiseguide til Israel, skrevet av en erfaren Israels-guide og tilpasset turer arrangert av norske reiseselskaper. Vi starter i Tel Aviv (Jaffa), drar nordover langs kysten til Haifa og Akko, kjører gjennom Jisre'elsletten, besøker de kjente stedene i Galilea og rundt Genesaretsjøen, vender så sørover gjennom Jordandalen og Samaria til Jerusalem der vi tar oss litt ekstra tid, for så å dra videre gjennom Judea, langs Dødehavet, opp til Masada og til slutt gjennom Negevørkenen til badevannet som venter oss i Eilat. Fyldige innledninger om landet, folket, religionen, historien og geografien.

Den jødiske nasjonalismen som drev fram opprettelsen av Israel kalles sionisme. Årene etter 1948 har vært turbulente år for den jødiske staten. På en reise i Israel blir arkeologiske utgravninger og historiske monumenter en stadig påminnelse om vår felles historie.

Våre reiser til Israel og Tel Aviv går med rutefly, noe som betyr at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt onlinesenter via telefon, e-post eller SMS både før og under reisen.

RELATERTE BØKER