Pusling!

Pusling! - Christian Valeur | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Valeur
DIMENSJON
9,56 MB
FILNAVN
Pusling!.pdf
ISBN
8453918750212

BESKRIVELSE

Fredrik (les: fred-rik) er en mann som ikke sier ifra om hår i maten når han er på restaurant. Han blir tilsynelatende aldri sint og mener at alle utfordringer kan møtes med forståelse og tålmodighet. Når han får vite om samboeren Martes utroskap, må han lete etter et sinne i seg selv, noe han føler samfunnet forventer av ham. Men det er ikke enkelt. Å strø tacorester rundt i leiligheten blir Fredriks første opprørshandling før han går ut i verden med et puslespill i hånden. Han prøver å finne sin indre sinnatagg, men dette er en stor utfordring for Fredrik, for man kan ikke brøle nyansert.

I skumringslandet 4. Petter og ... Pusling på bygda Levi Henriksen: «Ned Ned Ned» 205 sider Kr 299.- Gyldendal Fredrik (les: fred-rik) er en mann som ikke sier ifra om hår i maten når han er på restaurant.

Hun var syk en uke, og så døde hun. Tårene begynner å renne når han tenker på det og hvor ensom han føler seg.

RELATERTE BØKER