Ro for livet

Ro for livet - Stein Hoff | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Hoff
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Ro for livet.pdf
ISBN
1984156976412

BESKRIVELSE

Etter at Stein Hoff har passert 70 år legger han ut på en rotur alene over Atlanterhavets tøffeste og mest værharde strekning: Nord-Atlanteren. Denne roturen kunne blitt hans siste.Stein Hoff er en havets pioner. Han og familien har seilt jorden rundt og han har rodd to ganger tidligere over Atlanterhavet. Nå vil Hoff følge i de første havroerne, Harbo & Samuelsens, farvann, og han vil vise at alder ikke er en hindring. Men i et uvær av nesten orkans styrke må han etter mer enn 80 døgn gi opp prosjektet og forlate båten i en dramatisk redningsaksjon. Med utgangspunkt i loggboken fra turen forteller han om roing, livet i en liten båt og kjærligheten til åpent hav. Det er også en fortellingen om en familie som har kryssing av verdenshavene i små båter som sin felles lidenskap.

Karakteristisk for liv i biokjemisk forstand er at de foreliggende molekylene gjennom arvestoffet DNA (deoksyribonukleinsyre) har evnen til å omdanne ... Kostenlose Video Sport Streams Live Online Schauen - Fußball, Ice-Hockey, Tennis und viele andere Sportarten auf LiveTV. Sport-Nachrichten.

Du behövs: Ro för Livet behöver Ditt stöd i glädje och sorg. DET ER VI SOM ARRANGERER KAPPROINGEN PÅ 17. MAI.

RELATERTE BØKER