Sikadene

Sikadene - Odd Klippenvåg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Klippenvåg
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Sikadene.pdf
ISBN
3876249683340

BESKRIVELSE

Med Sikadene fortsetter Odd Klippenvåg prosjektet han startet med Nord og andre noveller (2006). Nå fortelles det om nordmenns reiser til middelhavslandene; historiske personer og "vanlige"nordmenn. I en av novellene skildres med skjevt blikk forfatterens reise til munkeklostrene på Athos. Novellene gir leseren mulighet til å teste sin egen viten om norske kulturpersonligheter og la seg more over lett gjenkjennelige fortredeligheter.

Egget klekker neste vår når roseknoppene bryter, og nymfene samler seg på bladundersiden der de suger plantesaft. Rosesikade fører til omtrent samme skadesymptom som eplesikade, men skaden kommer som regel senere, frå juli og utover. Nå ser ingen sikadene igjen før om 17 år når formeringssyklusen starter på nytt.

De har ligget under jorda i 17 år, men nå har de inntatt USAs østkyst. Ida Nyborg / ABC Nyheter.

RELATERTE BØKER