Strikkepoesi

Strikkepoesi - Kari Hestnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Hestnes
DIMENSJON
3,80 MB
FILNAVN
Strikkepoesi.pdf
ISBN
1072473867015

BESKRIVELSE

Plagg du vil elske å strikke og elske å bruke i årevisHvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesifår du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk ogflatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere,jakker, kofter, skjørt, votter, vanter og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige oghelt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennomlivet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.Velkommen til en magisk og poetisk strikkereise

Essentials - tidløse basisplagg du kan bruke igjen og igjen. Gensere - er du på jakt etter ett lekkert genserdesign, sjekk ut denne siden.

Kjøp boken Strikkepoesi av Kari Hestnes (ISBN 9788202533892) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER