Tetra 10

Tetra 10 - May Britt Hagen, Synnöve Carlsson, Karl-Bertil Hake, Birgitta Öberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Britt Hagen, Synnöve Carlsson, Karl-Bertil Hake, Birgitta Öberg
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Tetra 10.pdf
ISBN
7529825528107

BESKRIVELSE

Tetra er eit matematikkverk for 8.-10. trinn Verket har alt for kvart årstrinn i éi elevbok: differensierte oppgåver, leksedel, regelsamling og fasit. Kapittelinndelinga i Tetra er knytt nært opp til hovudområda i læreplanen slik at det er oversiktleg å orientere seg i fagstoffet. Stoffet er strukturert i tre differensieringsnivå med definerte kompetansemål. Etter eit innleiande felleskurs kan eleven velje vanskegrad for det neste kurset på grunnlag av ein innlagd test lett å administrere for læraren, lett å velje for eleven. I Tetra er språket enkelt og matematisk korrekt. Oppgåvene er mange og varierte med mellom anna utfordrande oppgåver for elevar som vil ha noko å bryne seg på. Læraren kan lett velje arbeidsformer for elevane og veksle mellom individuelt arbeid og samarbeid. Fargerike illustrasjonar og foto motiverer og skaper interesse for det matematiske emnet. Tetra 10 Lærarrettleiing er eit fellesspråkleg, spiralinnbunde hefte med arbeidsark til alle kapittel og til Verktøykassa, repetisjonsoppgåver, prøver og fleire «grublisar». Her er også fasit til leksedelen og prøvene. Nokre innhaldspunkt som gjeld for alle tre trinn: generell del med det pedagogiske grunnlaget for verket gjennomgang av kvart kapittel med fasit til dei ulike oppgåvene arbeidsark til kvart kapittel repetisjonsark til kvart kapittel arbeidsark til Verktøykassa kapittelprøver i to ulike utgåver: differensiert prøve og todelt prøve ekstra oppgåver fasit til leksene i elevboka arbeidsarka med påskrift av fasit

Kapittelinndelinga i Tetra er knytt nært opp til hovudområda i læreplanen slik at det er oversiktleg å orientere seg i fagstoffet. Kjøp Tetra 10 fra Bokklubber Tetra er et matematikkverk for 8.-10. trinn.

Kapittelinndelinga i Tetra er knytt nært opp til hovudområda i læreplanen slik at det er oversiktleg å orientere seg i fagstoffet. Kjøp Tetra 10 fra Bokklubber Tetra er et matematikkverk for 8.-10. trinn.

RELATERTE BØKER