Tiggere

Tiggere - Ståle Botn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ståle Botn
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Tiggere.pdf
ISBN
6533047921403

BESKRIVELSE

Boka "Tiggere"er et dypdykk i etterkrigstida i en liten kystby. Hermøter vi unggutten i tanker, tolkninger og handlinger, sett i ettilbakeblikk fra en aldrende mann som går rotløs nede ved Middelhavetsstrender. Kontrasten kunne ikke ha vært større fra stunden idag, og til en gutts oppvekst og undring. I mangel på så mangt var1950-tallet optimismens tiår.Ordet tiggere forbindes lett med fattige mennesker fra Øst-Europa,som sitter med sine blikkrus, eller spiller falskt på en sprukken fiolin.Men begrepet er langt videre. Vi var alle tiggere enten vi hadde det vibehøvde, hadde mer enn naboen, og sto på det ene eller andre trinnet irangstigen. Vi var preget av optimisme og likhet, og vi ville ha mer, vitagg etter utviklingens gaver.

Kontrasten kunne ikke ha vært større fra stunden i dag, og til en gutts oppvekst og … LES MER undring. Historie. Tiggere har så vidt vides altid eksisteret.

Dette sier forskerne: Det er mye som støtter opp om et slikt syn. Ceausescu-regimets fall, ... BERGEN (NRK): De forsvant nærmest over natten etter NRK-dokumentaren «Lykkelandet».

RELATERTE BØKER