Vente på Robert Capa

Vente på Robert Capa - Susana Fortes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susana Fortes
DIMENSJON
5,12 MB
FILNAVN
Vente på Robert Capa.pdf
ISBN
3606179057218

BESKRIVELSE

Gjennom den prisbelønte forfatterinnens Susana Fortes penn, får Gerda Taro og Robert Capa det grundige portrettet de fortjener. Handlingen er lagt til 1930-årenes Paris, der det oppstår et lidenskapelig forhold mellom fotografen André og den unge polsk-jødiske kvinnen Gerta. André kjemper for å få fotfeste som fotograf, men det er først da Gerta oppnevner seg som hans manager at karrieren skyter fart. Et ledd i omskapingen av André, fra anonymitet til verdensberømmelse,er et navnebytte: Robert Capa blir født. De reiser til Spania for å dokumenterer den spanske borgerkrigen. Der oppsøker de fronten og utfordrer alle sikkerhetshensyn - også i forhold til kjærligheten. Vente på Robert Capa er en intens roman om kjærlighet, krig og kunst - og en hyllest til dem som risikerer livet for å dokumentere historiens omveltende øyeblikk.

Frozen in time and etched in our collective memory, the D-Day photos speak volumes about courage and sacrifice. Robert Capa es mundialmente conocido por sus fotografías de guerra. Una de sus imágenes más famosas la tomó en Córdoba durante la Guerra Civil Española y se llama "Muerte de un miliciano"..

Blood and Champagne: The Life and Times of Robert Capa. Macmillan, 2002; Thomas Dunne, 2003; ISBN 978-0312315641.

RELATERTE BØKER