Alt betyr noe!

Alt betyr noe! - Ron Currie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ron Currie
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Alt betyr noe!.pdf
ISBN
5535210206483

BESKRIVELSE

Junior er hovedpersonen i Ron Curries kritikerroste Alt betyr noe! Junior vet nøyaktig når, hvordan og hvorfor Jorden vil utslettes. Denne kunnskapen gjør at han er unormalt opptatt av ulykker, tragedier og dommedagsscenarier. Han er en følsom fyr, og han er det fjerde smarteste mennesket som noensinne har levd. Junior vet noe ingen andre vet: at Jorden vil utslettes på et bestemt tidspunkt. Han vet nøyaktig når, hvordan og hvorfor Han er en følsom fyr, og han er det fjerde smarteste mennesket som noensinne har levd. Ikke nok med det: Han har en stemme inni hodet som forteller ham andre ting som ingen andre vet.

Budsjettvennlige plagg som har en god kvalitet er gull verdt. Du finner den her .

Da er det hverken bilen, huset, pengene som betyr noe, men relasjonene til andre mennesker er viktigst. Eller mangelen på relasjoner, som tynger et sinn i sluttoppgjøret av et liv. Hvis alt betyr noe (innrammet) kr 3 900,00.

RELATERTE BØKER