Ditt røde hår, Unn

Ditt røde hår, Unn - Ellisiv Lindkvist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellisiv Lindkvist
DIMENSJON
8,63 MB
FILNAVN
Ditt røde hår, Unn.pdf
ISBN
3204771293223

BESKRIVELSE

Pia studerer på Blindern,og prøver å finne fotfeste i en ny tilværelse.En dag møter hun Unn under en opplesning,og de to jentene treffes igjen,de drikker vin og snakker om det meste.Pia føler seg tiltrukket av Unn,men uten å vite helt hvordan hun skalhåndtere det.Ditt røde hår, Unn er en fortelling om uvisshet,om sjalusi og om å finne ut hvordanman kan stå stødig på egne bein.Men også om hvordan man kan klareå slippe andre innpå seg.Ellisiv Lindkvist (f. 1973) debuterte med den kritikerroste samlingen Alt jeg skriver er sant (2007). Hun har senere gitt ut romanen Tørst (2011) og Jeg er ikke slik ? tre scenetekster (2013). Lindkvist er også dramatiker.

Ditt røde hår, Unn er en fortelling om uvisshet, om sjalusi og om å finne ut hvordan man kan stå stødig på egne bein. Kjøp Ditt røde hår, Unn fra Bokklubber Pia studerer på Blindern, og prøver å finne fotfeste i en ny tilværelse. En dag møter hun Unn under en opplesning, og de to jentene treffes igjen, de drikker vin og snakker om det meste.

Pia føler seg tiltrukket av Unn, men uten å vite helt hvordan hun skal håndtere det. Pris: 144,-. e-bok, 2013.

RELATERTE BØKER