En aften på Kreta og andre fortellinger

En aften på Kreta og andre fortellinger - Victoria Hislop | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Hislop
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
En aften på Kreta og andre fortellinger.pdf
ISBN
5739657034273

BESKRIVELSE

Fem stemningsfulle fortellinger fra forfatteren bak Øya og Hjemkomsten.Lidenskapelig kjærlighet på Kypros, en uventet varm julefeiring i England, brennende studentengasjement i Athen, mørke hemmeligheter på Kreta Victoria Hislop byr på fem stemningsfulle og varme fortellinger av velkjent merke i denne lille bokperlen. Med på kjøpet får du en eksklusiv smakebit fra hennes nye roman Tråden som kommer på norsk høsten 2012.

Forfatteren bak Øya og Hjemkomsten byr på fem stemningsfulle og varme fortellinger i ... Fem stemningsfulle fortellinger fra forfatteren bak Øya og Hjemkomsten. Lidenskapelig kjærlighet på Kypros, en uventet varm julefeiring i England, brennende studentengasjement i Athen, mørke hemmeligheter på Kreta ...

Lidenskapelig kjærlighet på Kypros, en uventet varm julefeiring i England, brennende studentengasjement i Athen, mørke hemmeligheter på Kreta ... Victoria Hislop byr på fem stemningsfulle og varme fortellinger av velkjent merke i denne lille bokperlen. En aften på Kreta og andre fortellinger (BOK) Victoria Hislop.

RELATERTE BØKER