Historier fra et landsbyliv

Historier fra et landsbyliv - Amos Oz | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amos Oz
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Historier fra et landsbyliv.pdf
ISBN
3376596198252

BESKRIVELSE

Amos Oz har skapt sin israelske landsby, Tel Ilan, og retter sitt skarpe, men samtidig empatiske blikk på menneskets tvil, besettelse, ensomhet og smerte. Et større bilde trer frem gjennom syv atskilte historier som på forunderlig vis henger sammen, etter hvert som de samme menneskene rusler inn og ut av dem. Og når Oz introduserer oss for sine karakterer . med sine hemmeligheter, usikkerheter, lengsler og påståeligheter . gjør han det med varsom presisjon. Han trenger bare et par pennestrøk, og vi finner klangbunn i oss selv. Mens den åttende fortellingen tar oss med til en annen tid og til et sted langt, langt borte . som kanskje ikke er så fremmed likevel. «Denne forfatteren skriver som en trollmann. Ting blir levende, det mumler fra vegger og tak. Det er altså ikke bare mennesker som Oz blåser liv i. Dette er stor skrivekunst!» Astrid Eliard, Le Figaro litteraire. «Dette er en forunderlig og gåtefull bok. Men bortsett fra mesterverket fra denne forfatterens penn: En fortelling om kjærlighet og mørke, mener jeg at Historier fra en landsby er blant hans aller beste prestasjoner.» Carole Angier, Literary Review.

Tidsskriftet fokuserer også på faglig utvikling gjennom artikler fra ... Landsbyliv 48 Å være foreldre, søsken, foresatte. 2019.

Mitt landsbyLIV 2017 Landsbyliv 43 Fra jord til bord - landbruk Landsbyliv 42 ... Historier fra A F R I K A 11 måneder i moderlandet var lenge nok for en rastløs og eventyrlysten frøken, så for en uke siden pakket jeg sekken igjen og satte kursen mot Afrika. Nærmere bestemt en utenfor en landsby i utkanten av Tanga i Tanzania.

RELATERTE BØKER