Jeg bekjenner

Jeg bekjenner - Jaume Cabré | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jaume Cabré
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Jeg bekjenner.pdf
ISBN
3349423412200

BESKRIVELSE

Adrià vokser opp med en distansert mor og en streng far som driver et antikvariat. En dag tyvlåner Adrià en verdifull fiolin med skjebnesvangre konsekvenser. En ambisiøs, storartede roman om livets mange store spørsmål: makt, ondskap, hevn, kjærlighet, skyld og tilgivelse. Den speiler vestens nyere historie og skaper en imponerende fortelling om en mann formet av sin tid, og tiden som har formet oss alle.

34 Dere må ikke tenke at jeg er kommet for å bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for å bringe fred, men sverd. Kjøp Jeg bekjenner fra Tanum Ti romaner i ett Adrià vokser opp med en distansert mor og en streng far som driver et antikvariat.

Det vil her også bli vist hvordan Wergeland har erklært at det var to jøder fra Marokko, og deres beretning om hvor godt de ble behandlet av muslimene, som gjorde at han våren 1839 ba Stortinget oppheve det norske jødeforbudet - vedtatt på Eidsvoll 17. mai 1814 som paragraf to i Grunnloven. Norsk: ·Erklære, vedkjenne seg sin religiøse eller politiske tro, overbevisning.

RELATERTE BØKER