Jeg burde ha sperret deg inne

Jeg burde ha sperret deg inne - Hilde Lindset | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Lindset
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Jeg burde ha sperret deg inne.pdf
ISBN
9750277289019

BESKRIVELSE

En far konfronterer sønnen med overgrepsbeskyldninger, en musikklærer kjører en omvei med sin altfor unge elev, og en helt alminnelig dverg utøver en merkelig makt over et reisende par. Hilde Lindset skriver konsentrerte noveller om det tilsynelatende hverdagslige, men som hele tiden presses mot det underforståtte og metaforiske.

Boken inneholder de ni konsentrerte novellene Akt, Med og uten Helene, Omvei, Sammenstøt, Sønnen, Avsløringen, Gjesten, Undergang og En helt alminnelig.. Kjøp Jeg burde ha sperret deg inne fra Bokklubber Jeg burde ha sperret deg inne er en samling konsentrerte noveller hvor det nære og familiære brått blir rykket ut av balanse. Når bildet man har av seg selv og andre forskyves, kan utfallet bli skjebnesvangert. Jeg burde ha sperret deg inne er en samling konsentrerte noveller hvor det nære og familiære brått blir rykket ut av balanse.

Når bildet man har av seg selv og andre forskyves, kan utfallet bli skjebnesvangert. Jeg burde ha sperret deg inne er en samling konsentrerte noveller hvor det nære og familiære brått blir rykket ut av balanse. Når bildet man har av seg selv og andre forskyves, kan utfallet bli skjebnesvangert.

RELATERTE BØKER