Katakombens hemmelighet

Katakombens hemmelighet - Tom Egeland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Katakombens hemmelighet.pdf
ISBN
5803830974124

BESKRIVELSE

14 år gamle Robert blir med moren til Roma for å utforske en katakombe - en gammel gravplass. En kveld tar han seg ned i katakomben. Alene. Tror han. I hundrevis av år har munkene i Domini Canes-ordenen lett etter Den hellige stjerne. Endelig er de på sporet. Jakten fører dem til Norge - og til Robert. "Katakombens hemmelighet" er en intens spenningsroman for ungdom om livets - og dødens - største gåter.

Vaskeseddelen oppsummerer fortellingen slik: - En romersk katakombe - En magisk amulett - En religiøs profeti - En mystisk munkeorden - En gutt - En gåte - En hemmelighet. Reklamefilm for boka finner du her! - Katakombens hemmelighet - Skatten fra Miklagard - Mumiens mysterium.

Robert og mor er blitt tatt som gisler av munkene som er på vei til Historisk museum for å hente de to triangel-smykkene. Nå kan endelig profetien om "Den Hellige Stjerne" oppfylles.

RELATERTE BØKER