Radius 5

Radius 5 - Jan Erik Gulbrandsen, Randi Løchsen, Kristin Måleng, Vibeke Saltnes Olsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Gulbrandsen, Randi Løchsen, Kristin Måleng, Vibeke Saltnes Olsen
DIMENSJON
9,80 MB
FILNAVN
Radius 5.pdf
ISBN
3349014546832

BESKRIVELSE

Oppgaveboka følger kapitlene og målene i grunnbok A og B. "Veien videre"-oppgavene på slutten av hvert kapittel er ekstra utfordrende. Noen av oppgavene går ut over målene for kapitlet og gir en forsmak på neste steg.Alle kapitlene i oppgaveboka har tydelige eksempler, og den egner seg derfor godt til hjemmearbeid.

Genki. Restaurant Forskjellen på en diameter og en sirkels radius er altså at diameteren er en linje som deler sirkelen i to like halvdeler, mens radius er rekkevidden fra sirkelens midtpunkt og ut til sirkelens omkrets.

Bestill læreverket *Oppgavesamlingen og prøver kvalitetsikres og vil være klart til august for høstsemesteret og januar for vårsemesteret. Bar Boman & Caroline frokostsal. Genki.

RELATERTE BØKER