Jegere og sankere

Jegere og sankere - Per Schreiner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Schreiner
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Jegere og sankere.pdf
ISBN
3453412994845

BESKRIVELSE

En historie om sivilisasjonens kollaps, og de som skapte seg et liv på restene av den. Victor sov den dagen verden gikk under. Det er først dagen etter at han oppdager de tomme gatene. Alle menneskene er borte. Han er overvektig og deprimert, og forlater sjelden leiligheten. Det eneste mennesket han har hatt kontakt med de siste årene er moren som to ganger i uken kommer med mat. Men også hun er borte. Det kan virke som om det bare er hundene som er igjen. Etter hvert forsvinner også strømmen og vannet. Han er nødt til å foreta seg noe. Det er en ny forunderlig verden: Alt er gratis, det finnes ingen regler. For første gang, slik føler han det, er han helt fri. Kanskje sivilisasjonens kollaps er det beste som har skjedd ham. Men en dag oppdager han at han ikke er alene. En krise setter verden på hodet. Men kanskje ikke helt slik vi ser for oss. I alle fall ikke hos Per Schreiner og Jegere og sankere, den mest visjonære, spennende og overraskende postapokalyptiske romanen du vil lese i år.

03.11.2012. Skrevet ... uke 41: jeger- og sankersamfunn innhold manus: sentrale samfunnsformer: innledende betraktninger jegere og sankersamfunn sentrale samfunnsformer historien bok: Livstilen og kostholdet til nålevende jegere og sankere gir et viktig innblikk i hvordan våre forgjengere levde i lange tidsrom i fortida.

Avføringen avslørte hvilke bakterier personene i studien hadde i tarmene, og det ble sammenlignet med prøver fra folk i industrialiserte samfunn. Jegere/sankere er en betegnelse for et folk som lever av det de kan finne i naturen. Alle mennesker levde slik før landbruket oppsto for mellom 10.000 og 6000 år siden.

RELATERTE BØKER