Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer

Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer - Trygve Tjade | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Tjade
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer.pdf
ISBN
3315051134466

BESKRIVELSE

Vi har gode metoder for å forebygge, påvise og behandle infeksjonssykdommer. Likevel er disse sykdommene et stort helseproblem; de er svært vanlige, og de er smittsomme. I 4. utgave av Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer blir kunnskap om infeksjonssykdommer knyttet til mikroorganismene som forårsaker dem. Boken er kortfattet, skrevet i et forståelig språk, og små historier fra virkeligheten gjør stoffet levende. Siden den første utgaven kom ut i 1997, har denne tilnærmingen gjort kunnskap om infeksjonssykdommer lett tilgjengelig og spennende. Leseren får vite hvordan man forebygger, diagnostiserer og behandler infeksjonssykdommer, og får samtidig innsikt i bakgrunnen for metodene som blir brukt. Den nye utgaven av Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer er utvidet med et nytt kapittel om mikrobegenetikk, og de andre kapitlene er grundig oppgradert i henhold til den store utviklingen som har skjedd innenfor medisinen de siste årene. Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer er egnet for studenter og yrkesaktive innenfor alle helseprofesjonene. Trygve Tjade er spesialist i medisinsk mikrobiologi og overlege ved Fürst Medisinsk Laboratorium. Han har bakgrunnn fra blant annet Nasjonalt folkehelseinstitutt, Ullevål sykehus, Rikshospitalet og Akershus universitetssykehus. Tjade har lang undervisningserfaring i helsefag på universitet og høgskole.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205424494 Medisinsk mikrobiologi Læringsmål og læringsutbytte i modul 1: Ved fullført blokk skal studentene ha grunnleggende kunnskap om mikroorganismers oppbygning, sykdomsfremkallende egenskaper, samspillet med vertsorganismen og kjennskap til infeksjonssykdommer. Vi har gode metoder for å forebygge, påvise og behandle infeksjonssykdommer. Likevel er disse sykdommene et stort helseproblem; de er svært vanlige, og de er smittsomme.

Jan Kristian Damås koronavirus / SARS-CoV-2, COVID-19. Svein Arne Nordbø koronavirus / SARS-CoV-2, COVID-19 - prøver i Trøndelag og diagnostisk ansvar.

RELATERTE BØKER