Mellom attentatene

Mellom attentatene - Aravind Adiga | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aravind Adiga
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Mellom attentatene.pdf
ISBN
4767233400579

BESKRIVELSE

Det dreier seg om Kittur, en liten indisk by sør for Goa og nord for Calicut. Gjennom mylderet av stemmer som utgjør byens innbyggere får det indiske samfunnet liv og sjel. Mellom attentatene er en uforglemmelig vandring gjennom en en smeltedigel av en by. Fra en middelaldrende kommunist til en islamsk terrorist, fra barna til en tamilsk bygningsarbeider til en overbeskyttet og privilegert skolegutt, fra en idealistisk journalist til en brahminsk hushjelp, her møter vi essensen av India i åttiårene. Alt foregår i årene mellom attentatet på Indira Ghandi og sønnen Rajiv. Vi blir kjent med hinduer, kristne og muslimer, høy- og lavkaste, rike og fattige. Med bitende skarpe observasjoner, svart humor og dyp menneskeforståelse tegner Aravind Adiga også med denne fortellingen et bilde av et land preget av steile motsetninger og stor toleranse.

Drapsetterforskerne mener det er sammenheng mellom attentatene i fjor sommer og ... I 1968 ble de begge skutt og drept, med kun to måneder mellom attentatene. Før dette hadde deres stier krysset ved flere anledninger, blant annet da Kennedy i 1960 tok en telefon til en dommer for å sikre løslatelsen til King Jr.

Gjennom mylderet av stemmer som utgjør byens innbyggere får det indiske samfunnet liv og sjel. Mellom attentatene gir oss slående fortellinger fra gateplan. Vi er i byen Kittur.

RELATERTE BØKER