Moderne sosiologisk teori

Moderne sosiologisk teori - Gunnar C. Aakvaag | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar C. Aakvaag
DIMENSJON
5,73 MB
FILNAVN
Moderne sosiologisk teori.pdf
ISBN
8519520319583

BESKRIVELSE

Denne boken gir en innføring i moderne sosiologisk teori. Den tar først for seg hva sosiologisk teori er, deretter presenteres kjente teorier og teoretikere som Parsons og funksjonalismen, Giddens strukturasjonsteori, Bourdieus konfliktteoretiske syntese, Habermas' kommunikasjonsteoretiske syntese og Foucaults kritiske nylesning av moderniteten. Med litteraturliste.

Hopp til hovedinnhold ... teorier og begreper som er viktige for å forstå sammenhengen mellom både moderne og sen-/postmoderne samfunn og mellom disse typer samfunn og individet, Emnet skal gi innsikt i sentrale bidrag i klassisk og moderne sosiologisk teori.

2) Den viktigste lærdommen må være evnen til kritisk å tenke gjennom sammenhengen mellom menneskets handlinger og strukturene. Moderne sosiologi SV-209-1. Inngår i studieprogram.

RELATERTE BØKER