Svart Hvit & Kokosnott

Svart Hvit & Kokosnott - Francis Stevens George | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francis Stevens George
DIMENSJON
11,92 MB
FILNAVN
Svart Hvit & Kokosnott.pdf
ISBN
6986209631881

BESKRIVELSE

Med nyanser, humor og eksistensielle problemstillinger forteller Francis Stevens George en historie om to svarte, fiktive karakterer, en britisk og en afrikansk, og deres streben etter bli integrert i Norge. Historien ble f rst skrevet i 1999. Boken gir et troverdig bilde av fordommer som de ulike minoritetsgruppene kan ha overfor hverandre. Rasisme skildres av forfatteren p en realistisk og direkte m te. Beskrivelsene av de s re f lelsene rundt det ikke v re bra nok, ikke lykkes, kanskje angre p det man har forlatt, bare drive rundt, er universelle og lett gjenkjennbare. Forfatteren beskriver allmenne f lelser av ikke h re til, ensomhet og kj rlighetslengsel uten sentimentalitet og romantiseringer. Samtidig f r forfatteren frem hvor sammensatt og vanskelig reell integrering er. Det er bare en person med livserfaringer og godt utviklede empatiske evner, i tillegg til v re en verdensborger og samtidig nordmann, som kan gi s levende beskrivelser av v re svart, hvit, eller hvit inni og svart utenp .

Det blir mindre penger til veier, skoler, sykehus og andre viktige element som skal til for at samfunnet vårt skal fungere godt. Svarthvitt, svartkvitt eller sort-hvitt er monokrome fargetoner eller gråtoner.. Før fargefilm eksisterte, var fotografisk materiale som regel produsert i sepia, eller i svart og hvitt, men i løpet av 1950- og 1960-tallet gikk de fleste medier over til å bruke fargeprosesser.Svarthvit benyttes fremdeles, gjerne av kunstneriske hensyn - som i spillefilmene Schindlers liste og Det hvite ... Det var med forbløffelse jeg så at begrepet «kokosnøtt» ble brukt i fullt alvor i en artikkel av Niels Jacob Harbitz i Klassekampen 5.

Lyspære selges separat. IKEA anbefaler LED-pære E14 globeformet opalhvit.

RELATERTE BØKER