Toktok språkglede

Toktok språkglede - Bente Aune, Ranveig Kopreitan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Aune, Ranveig Kopreitan
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Toktok språkglede.pdf
ISBN
9405428728426

BESKRIVELSE

Foreldrehefte Norsk er en tematisk bildeordbok som inngår i Toktok Språkglede og inneholder alle bildekortene fra spillene. Heftet kan også brukes separat av foreldre og lærere med elever i norsk som andrespråk på 1. til 4. trinn. Bildene inneholder fotoer av relevante gjenstander som for eksempel klær, mat og utstyr. Under hvert bilde står ordet på norsk. Med dette heftet gis foreldrene innsyn i hvilke temaer, ord og begreper barnehagen/skolen jobber med. På den måten kan foreldrene være gode rollemodeller i språkstimuleringen. Heftet er også et godt verktøy til bruk under foreldresamtaler. Heftet er oversatt til 17 andre språk i tillegg til norsk.

Bildene inneholder fotoer av relevante gjenstander som for eksempel klær, mat og utstyr. Under hvert bilde står ordet på urdu.

Under hvert bilde står ordet på norsk. Med dette heftet gis ... Toktok Språkglede er et engasjerende og helhetlig verktøy for språkstimulering beregnet på alle barn i barnehagen.

RELATERTE BØKER