De engelske rosene

De engelske rosene - Madonna | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Madonna
DIMENSJON
10,38 MB
FILNAVN
De engelske rosene.pdf
ISBN
5571605851875

BESKRIVELSE

De engelske rosene begynner i femte klasse. Men alt er ikke som før . drømmeprinsen begynner i klassen. Jentene blir ør i toppen av drømmer og forventninger. Hvor langt kan en gå for å påkalle hans oppmerksomhet? Hva skjer når drømmeprinsen kaster sine øyne på en av de fem Engelske rosene? Gleder alle seg over den heldige, eller blir de dødelig sjalu? En bok om vennskap og sjalusi.

På billedet ses rosensorten Wisley fra David Austin Roses. The Pilgrim - Engelsk rose. Produktbeskrivelse Spesifikasjon Omtaler (0) Slik lykkes du: Beskrivelse.

Jentene blir ør i toppen av drømmer og forventninger. Hvor langt kan en gå for å påkalle hans oppmerksomhet? De engelske rosene verdenslanseres 15.

RELATERTE BØKER