Den lange jakten ; Revolver-Johnny

Den lange jakten ; Revolver-Johnny - Jackson Cole | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole
DIMENSJON
4,24 MB
FILNAVN
Den lange jakten ; Revolver-Johnny.pdf
ISBN
6670445869153

BESKRIVELSE

Den lange jakten: Et øyeblikk var det dødsstille i saloonen mens kruttrøyken langsomt steg mot taket. Så knakk den store skikkelsen til Walt Slade sammen, og rangeren gikk i gulvet. For første gang i sin karriere skulle Walt Slade gi seg i kast med en morder som var raskere til å trekke enn ham selv!Revolver-Johnny: Den unge Johnny Starr mistet troen på alt og alle, da hans onkel ble lynsjet. Han følte ikke engang takknemlighet mot Mike Hasset som reddet hans eget liv. Men han elsket revolveren sin mer enn noen kvinne og han fikk nettopp anledning til å vise hvor gode venner de var, da han kom med i Hogleg Baileys togrøverbande.

Den kom til samtidig med den franske nybølge innen fri fortellerteknikk, og handler da også om to menn på jakt. Den var ifølge regissøren «en studie i retrospektiv teknikk» Handling.

Harald og Sonja. Slottets siste hemmelighet.

RELATERTE BØKER