Forbannelsen

Forbannelsen - May Lis Ruus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Forbannelsen.pdf
ISBN
3869698154461

BESKRIVELSE

Dragonen vil at Lucie skal sitte modell for et maleri han vil lage, men han blir ikke fornøyd, og oppførselen hans forvirrer henne. En dag møter Lucie en gammel kone som gir henne en rose, men det er ikke av godhet. I stedet lyser konen en forbannelse over henne.Smerten fra rosens torner jaget gjennom Lucie. Den gamle kvinnen begynte med ett å messe med tonløs stemme mens hun stirret på Lucie med de isblå øynene sine. «I Satans navn jeg forbanner deg, for det var du som skulle ha vært i Hansines sted. Det var du som skulle ha dødd, ikke min datterdatter. Alle som står deg nær, alle som er deg kjær, vil rammes av ulykke. Du selv vil møte ensomhet, svik og tap i resten av din levetid.»

Jannicke er utdannet sosiolog, med en rekke spesialiseringer innenfor psykologi, og tar nå en bachelorgrad i Retail Management. Livet mitt ble basert på å leve i en løgn, benekte og flykte. Et grøssende hørespill av Gregory Evans.

Det foregår en rekke spekulasjoner om at ting som skjer i vår verden i dag henger sammen med hendelser som går langt tilbake i tid. 46. Forbannelsen; Aldersgrense 6 år; 12 min; Barlind tyvlytter på en bandøvelse og prøver å dekode teksten.

RELATERTE BØKER