Historien om den trofaste Ch'unhyang

Historien om den trofaste Ch'unhyang lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
Historien om den trofaste Ch'unhyang.pdf
ISBN
7545947909404

BESKRIVELSE

Denne koreanske klassiske romanen har sitt opphav i en koreansk folkeopera fra middelalderen. Fortellinga handler om Ch'unhyang, ei jente fra underklassen som forelsker seg i en guvernørsønn. Han blir tvunget til å flytte, men lover å gifte seg med henne når han har bestått sin statseksamen. I mellomtiden får området Ch'unhyang bor i en ny guvernør. Han fatter interesse for henne og ber henne bli hans elskerinne. Da hun nekter, blir hun kastet i fengsel og dømt til døden.

Vagle og hans trofaste følgesvenninne Lady Plomme på jakt i Himalaya etter den avskyelige påskehønen. Radiofortelling av Arnfinn Christensen.

203, død 11. mars 222), også kjent som Elogabalus, var romersk keiser fra 218 til 222.Han tilhørte slekten det severanske dynasti, men var syrisk på morssiden, sønn av Julia Soaemias og Sextus Varius Marcellus.

RELATERTE BØKER