I morgen skal det være åpent for alle

I morgen skal det være åpent for alle - Hanne Ørstavik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Ørstavik
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
I morgen skal det være åpent for alle.pdf
ISBN
5219415903167

BESKRIVELSE

En kvinne befinner seg i et galleri. Det er kvelden før åpningsdagen, og alt må gjøres klart. Kvinnen forsøker å forstå bildene hun har malt. Hun stiller seg selv spørsmål som: Hva skjer det stedet bildene er malt fra? Hvor går skillet mellom det malte og det virkelige, mellom det indre og det ytre? En mann står utenfor i regnet, og kvinnen inviterer ham inn. Sammen innleder de to en underlig samtale.

Søndag har jeg ingen planer for, og da tenker jeg det blir mest sløving og kanskje litt klesvask. - Burde være åpent for alle Forlagssjef Arve Juritzen mener de fleste forlagene er utestengt fra dagligvare- og kioskmarkedet. ...

Alle de har åpne. Men har du omgangsyken så bør du få noen andre til å handle for deg, eller spise det du har i skuffer og skap.

RELATERTE BØKER