Leseboka

Leseboka lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,28 MB
FILNAVN
Leseboka.pdf
ISBN
5015499434700

BESKRIVELSE

- Lesing som grunnleggende ferdighet - Lesing i alle fag Hva skal lærerne i ungdomsskolen gjøre med disse slagordene i læreplanen?Har faglærerne fått en ny oppgave som ligger utenfor faget?Ifølge forfatterne av denne boka er lærernes oppgave som leselærere å veilede elevene inn i sitt fags tekstkultur. Ulike fag har ulike arbeidsmåter og teksttyper, og elevene må lære å snakke, lese, skrive og tenke på fagenes premisser. Skolens leseopplæring blir slik summen av arbeidet med tekst i de ulike fagene. Boka har en innledende del om aspekter ved lesing som er viktige i alle fag, som strategibruk, leseutvikling, tilpasset opplæring og arbeid med vokabular og engasjement. Bokas andre del presenterer lesing og leseopplæring innenfor de ulike fagene i ungdomsskolen. Alle kapitlene setter forskning og teori i sammenheng med konkret aktivitet i klasserommet.Leseboka er aktuell for studenter og forskere i lærerutdanning og pedagogiske fag, og for lærere i ungdomsskolen.

Det legges stor vekt på å utvikle gode lesetekniske ferdigheter (stavelseslesing står sentralt). Kjøp 'Leseboka, leseopplæring i alle fag på ungdomstrinnet' av Atle Skaftun fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202404574 Leseboka 3 er rikt illustrert, og alle tekstene har bilder og nøkkelord som elevene kan jobbe med i forkant av lesingen.

Lenker. En lesebok er en bok til bruk i skolens leseopplæring.. En bok for grunnleggende leseopplæring kalles ofte en ABC-bok..

RELATERTE BØKER