Nanna Genoveffas hemmelige liv

Nanna Genoveffas hemmelige liv - Trevor Zahra | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trevor Zahra
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Nanna Genoveffas hemmelige liv.pdf
ISBN
4764126532172

BESKRIVELSE

Da Genoveffas beryktede manuskript kommer i hendene på sønnesønnen Renzo, brenner han det ikke, slik faren har bedt ham om. I stedet leser han med undring bestemorens opptegnelser om sitt liv, fra tidlig barndom til alderdom. Det er en historie som slett ikke stemmer med hans inntrykk av føyelige og godtroende maltesiske kvinner født på begynnelsen av 1900-tallet. Nanna Genoveffas hemmelige liv er fortellingen om en ung, morløs kvinne som med en umettelig, nesten skamløs appetitt på livet velger å gå sine egne veier. Leseren blir med henne inn i det hemmelige rommet på klosterskolen og følger hennes mange forsøk på å finne den perfekte elsker. Da faren, den velstående Attilio Menduca nekter henne å gifte seg med Zanzu, sønnen til blikkenslageren Pietru tal-Landier, roper hun navnene på farens elskerinner ut fra taket i landsbyen.

(2018 ... Nanna Genoveffas hemmelige liv. Trevor Zahra.

Han er fra Malta og dette er den første boken av hans omfattende produksjon som har kommet på norsk. Jeg fikk boken fra ... Trevor Zahra: Nanna Genoveffas hemmelige liv Denne fant jeg på et boksalg i Oslo i høst.

RELATERTE BØKER