Papirflygere

Papirflygere - Torbjørn Oppedal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Oppedal
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Papirflygere.pdf
ISBN
2702339808114

BESKRIVELSE

En mann våkner på et hotellrom langt hjemmefra. Med seg har han en bunke postkort, for å huske hvem han er, hvor han har vært og hvem han har elsket. Dette er utgangspunktet for Papirflygere, en historie om reisedrømmer, hukommelsestap og kjærlighet i Lonely Planet-generasjonens tid. Her er korte tekster om søvnløse netter, japansk papirkunst, hengelåser, kniver som risser i hud, snøstormer, jazz, gåtefulle manuskripter og sjeldne øyeblikk hvor to mennesker møtes uten ord. Samtidig er boka en hyllest til postkortet, verdens største ukjente kretsløp, en forgjengelig og æreløs kunstform for rastløse samlere med nese for det bisarre. Boka er rikt illustrert av Svein Størksen. Bildene visualiserer fortellingen på en assosiativ måte, og er laget som analoge collager av postkort samlet fra hele verden.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken Papirflygere av Torbjørn Oppedal (ISBN 9788292863664) hos Adlibris.com.

Denne boka synes jeg er veldig spennende og fin å lese pga formen den er skrevet og laget i. Det handler om en mann som har fått hukommelsestap og prøver å erindre fortiden sin ved å se på gamle postkort. Papirflygere vant gull i Grafills kåring av årets vakreste bøker 2017 og juryens skrev: "Som en moderne Askeladd kombinerer illustratøren tilsynelatende tilfeldige elementer og fyller dem med mystisk meningsinnhold. Atter andre, som Torbjørn Oppedal og Svein Størksen i Papirflygere, skaper nye koblinger i en historie fortalt med både tekst og bilder, samt et tilhørende soundtrack komponert av Anne Kolbjørnsdatter Skaare.

RELATERTE BØKER