Perlefolket

Perlefolket - Arnold Jacobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnold Jacobsen
DIMENSJON
12,60 MB
FILNAVN
Perlefolket.pdf
ISBN
6357284982027

BESKRIVELSE

Eva og Arne har vært borte fra Perleøyene ett helt år og er kommet tilbake. Gjensynet med de tre barna Julie, Tor og Anne, blir overveldende. Mens de var borte er en ny person, nederlenderen Jan, kommet til Perleøyene. Han var på jordomseiling og for-liste båten sin i brenningene like utenfor øya. Med den store havseileren som Arne og Eva nå rår over, åpnes nye muligheter for Perlefolket. De tre barna får møte den andre verden, den som de under hele oppveksten har hørt om, men aldri fått oppleve. Perlefolket oppretter en base på øya Aitutaki, som blir deres faste holdepunkt mot omverden. Der møter Tor danserinnen Teuria. Eva må føre en langdryg rettsak mot sin halvbror i Oslo for å få tilkjent sin del av farsarven og blir til slutt en velstående person. Yngstedatteren Anne, bestemmer seg etter et opphold i Norge å bosette seg der for å studere. I studietiden møter hun Arild. Sammen besøker de Perleøyene mange ganger, men velger ikke å bli fastboende der. Etter et av oppholdene i Norge blir et ungt par, Rita og Rolf, med dem tilbake til Perleøyene og bosetter seg der. De blir de første utenfor familien som blir del av Perlefolket. Eva og Arne velger å bli boende på Perleøyene. De beslutter å overføre alt de eier til sine tre barn. Fra da av og resten av livet vil de bo på denne øya som nå betyr alt for dem. ARNOLD JACOBSEN (f. 1942) er sivilingeniør og forfatter. Som ung mann seilte han til sjøs som radiotelegrafist. I 2012 utga han boken Uteseileren, en fortelling om norske sjøfolk som valgte å bo utenfor landets grenser. I 2014 kom boken Perleøyene. Her blir de to hovedpersonene satt tilbake til steinalderstadiet og må ved hjelp av oppfinnsomhet og pågangsmot klare og overleve på en ukjent øy. Boken Perlefolket er en oppfølger av Perleøyene, men kan også leses separat.

Fra da av og resten av livet vil de bo på denne øya som nå betyr alt for dem. ARNOLD JACOBSEN (f.

Også dette året skulle reisen gå i vesterled, til Irland der Ragnar hadde fått kjennskap til et kloster som var uranet. Perlefolket. Arnold Jacobsen.

RELATERTE BØKER