Siste runde på Balto

Siste runde på Balto - Faïza Guène | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Faïza Guène
DIMENSJON
11,62 MB
FILNAVN
Siste runde på Balto.pdf
ISBN
9908894245962

BESKRIVELSE

I en søvnig småby i enden av en lokaltoglinje utenfor Paris blir innehaveren av kafeen Balto en dag funnet knivstukket til døde. Lokalpressen tegner et bilde av en sympatisk og elsket mann, men stamgjestene på Balto er av en annen oppfatning. Forklaringene spriker da de drapsmistenkte stamgjestene på Balto én etter én kalles inn til avhør.

På lørdag møtes de ansikt til ansikt, og begge ønsker nok å trone øverst og alene som toppscorer i ligaen når siste blås i fløyta runger over Røa kunstgress. Runde ligg nord vest i kommunen med busetnad i aust, og nord. Garden Runde ligg på austsida, medan Goksøyr ligg på nordsida.

1919, død 14. mars 1933) var en trekkhund av typen husky (skjønt noen kilder oppgir alaskan malamute), og lederhunden til Gunnar Kaasen under siste etappe av serumløpet til Nome vinteren 1925.

RELATERTE BØKER