Toktok språkglede

Toktok språkglede - Bente Aune, Ranveig Kopreitan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Aune, Ranveig Kopreitan
DIMENSJON
3,83 MB
FILNAVN
Toktok språkglede.pdf
ISBN
6365623699218

BESKRIVELSE

Foreldrehefte Norsk er en tematisk bildeordbok som inngår i Toktok Språkglede og inneholder alle bildekortene fra spillene. Heftet kan også brukes separat av foreldre og lærere med elever i norsk som andrespråk på 1. til 4. trinn. Bildene inneholder fotoer av relevante gjenstander som for eksempel klær, mat og utstyr. Under hvert bilde står ordet på norsk. Med dette heftet gis foreldrene innsyn i hvilke temaer, ord og begreper barnehagen/skolen jobber med. På den måten kan foreldrene være gode rollemodeller i språkstimuleringen. Heftet er også et godt verktøy til bruk under foreldresamtaler. Heftet er oversatt til 17 andre språk i tillegg til norsk.

til 4. trinn. Foreldrehefte Litauisk er en tematisk bildeordbok som inngår i Toktok Språkglede og inneholder alle bildekortene fra spillene.

til 4. trinn og for barn/elever som av forskjellige årsaker er forsinket i språkutviklingen sin.

RELATERTE BØKER