Når havet stiger

Når havet stiger - Jim Lynch | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Lynch
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
Når havet stiger.pdf
ISBN
4048552780995

BESKRIVELSE

En uforglemmelig natt sniker 13 år gamle Miles O'Malley seg ut av huset for å utforske fjæra i Puget Sound på jakt etter skalldyr. I stedet oppdager han noe svært usedvanlig: en sjelden kjempeblekksprut. Han blir straks en lokal kjendis, og hans synske venninne Florence spår at enda flere forbløffende oppdagelser er i vente - tegn på at den høyeste tidevannsbølgen på femti år er underveis. Journalister flokker seg nysgjerrig rundt gutten, som tilskrives profetiske evner. Men Miles er bare en tenåring som svermer for nabojenta og bekymrer seg for at foreldrene hans skal skilles og at alt han er glad i skal forsvinne. Mens havet byr på stadig nye overraskelser, sliter Miles med mysteriet det er å bli voksen.

Og når havet varmes opp, så utvider det seg og det tar større plass. Det at jordkloden blir varmere gjør også at isbreer og innlandsis smelter og renner ut i sjøen.

Summerer opp alt Professoren mener det er hevet over enhver tvil ... ABC Song | Boo Boo Song | Wheels On The Bus | Baby Shark | Nursery Rhymes & Songs for Babies Junior Squad - Nursery Rhymes & Kids Songs 1,442 watching Live now Når isen smelter, reduseres tiltrekkingen og vannet flyter bort. Da synker havet i Antarktis, mens det stiger lenger borte, forklarer Gomez.

RELATERTE BØKER