Overflatebehandling av tre

Overflatebehandling av tre - Thor Gram-Johannessen, Arne Vien | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Gram-Johannessen, Arne Vien
DIMENSJON
12,87 MB
FILNAVN
Overflatebehandling av tre.pdf
ISBN
8335497650468

BESKRIVELSE

Dekker pensum i overflatebehandling av tre. Boka omhandler blant annet lakk, beis, maling, løsemidler, metoder og helsefare. Boken egner seg for flere fagområder. Læreboka dekker pensum i overflatebehandling av tre i videregående skole og modulsystemet for voksenopplæring i møbel- og innredningsindustrien.

Store, kompliserte prosesser blir overvåket og kontrollert av automatiske styringer. Vi bruker gjerne maskiner som er basert på pneumatiske og hydrauliske styringsenheter.

Hos oss finner du over 40 000 produkter inkludert unike våpendeler, tilbehør, børsemakerverktøy, ladeverktøy, ... Overflatebehandling av gulv Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her! ... Bart tre grunnes deretter med 20 % fortynnet maling, eller med en heftgrunn.

RELATERTE BØKER