Perleøyene

Perleøyene - Arnold Jacobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnold Jacobsen
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Perleøyene.pdf
ISBN
8642950674495

BESKRIVELSE

Eva, rik rederdatter, og Arne, livsglad telegrafist, blir som følge av et skipsforlis boende på en ukjent øy i Stillehavet. Nesten ihjel svelte og ribbet for alt, til og med klærne sine, blir de satt tilbake til steinalderstadiet, og må uten noen form for hjelpemidler skaffe seg mat for å overleve. På øya blir de boende i hele tjueåtte år helt avsondret fra andre mennesker. Det utvikler seg et intenst kjærlighetsforhold mellom de to, noe som resulterer i tre barn som alle kommer til verden på øya i Stillehavet. Eva og Arne oppdager at i lagunene er det rike forekomster av perlemuslinger. Muslingene som i begynnelsen utgjør en viktig matkilde, viser seg å gi store forekomster av perler.En uventet storm gjør at de begge blir ført ut på det åpne havet da de befinner seg ombord på en primitiv tømmerflåte. Fra denne blir de plukket opp av et russisk lasteskip.

Mens de var borte er en ny person, nederlenderen Jan, kommet til Perleøyene. Perleøyene - Arnold Jacobsen Permittering, nedbemanning og sluttpakker - Nicolay Skarning Peronnik - Ingeborg Møller Pers nye klær - Elsa Beskow Persistent memories - Elin Andreassen Person- og godstransport - Jarl Ove Glein Person og profesjon - Torborg Aalen Leenderts Personae. Nr.

Du kan kjøpe bøker, pocket, brettspill og skoleutstyr på nettsiden og få tilsendt varene, eller hente i en av våre butikker. Se våre produkter og priser her i nettbutikken.

RELATERTE BØKER