Prikk og Flekk tanntryllar

Prikk og Flekk tanntryllar - Lotta Geffenblad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lotta Geffenblad
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Prikk og Flekk tanntryllar.pdf
ISBN
2083811470105

BESKRIVELSE

Prikk og Flekk ligg i sofaen og koser seg med godteri. Med godteriet tryllar dei fram vampyrtenner og monstertunger, men så får dei prikkar og flekkar på tennene. - Å nei! Dei må til tannlegen. Tannlegen tryller vekk tanntrolla på tennene, og Prikk og Flekk lærer at dei må pusse tennene grundig når dei har ete godteri. Sist i boka er der ein aktivitetsdel med ein ny tanntrolltrall til tannpussen.

- Å nei! Dei må til tannlegen. Tannlegen tryller vekk tanntrolla på tennene, og Prikk og Flekk lærer at dei må pusse tennene grundig når dei har ete godteri. Prikk og Flekk ligg i sofaen og koser seg med godteri.

Sist i boka er der ein aktivitetsdel. Her viser Prikk og Flekk korleis du kan tapetsere eit fint lite rom og ... prikk og flekk på priknikk rahatgondal.

RELATERTE BØKER