Steinalderen

Steinalderen - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Steinalderen.pdf
ISBN
6728914986761

BESKRIVELSE

Vi er i Norge i år 5000 før vår tidsregning. VISSTE DU AT menneskene måtte fange all maten de skulle spise selv? Og at det å gå på jakt kunne være livsfarlig? Hvordan tror du det går når to små gutter skal fange den store bjørnen? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Alle historiene finnes på tre forskjellige nivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Se mer på lesedilla.no Fagbokforlagets digitale bibliotek.

På Raudeberg skole kan du finne mye nyttig stoff om steinalderen. På NRK Skoles side om Steinalderen f… I Norge startet steinalderen for omtrent 12000 år siden, og den sluttet for omtrent 3700 år siden. I Noreg byrjar steinalderen ved istidas slutt omtrent 12.000 f.Kr.

Denne lisensen gir deg rett til å dele og bruke dette innholdet på visse vilkår. Du må alltid oppgi hvem som har laget innholdet. steinalderen Dewey: 839.73 Annen klassifikasjon: Pf 7 Materialtype: Bøker Kilde for metadata: NO-TrBIB (998421669394702202) ... Gratis klipparkiv for bruk i undervisningen.

RELATERTE BØKER