Sunnaneng

Sunnaneng - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Sunnaneng.pdf
ISBN
1450843656478

BESKRIVELSE

«For lenge siden, i fattigdommens dager ...» Slik begynner alle de fire vakre historiene i denne boken. Sunnaneng handler om de to små søsknene Anna og Mattias som ble alene i verden. Men barn kan ikke være alene, noen må de være hos, og Anna og Mattias kom til bonden på Myra som trengte de for at de skulle gjøre nytte for seg. For å komme seg unna de grå dagene bruker de fantasien og oppdager en ny verden. I Spiller min lind, synger min nattergal, lengter fattigjenta Malin så intensivt etter noe vakkert og morsomt i fattighuset at en dag har det vokst opp en lind i hagen. Med etterord av Agnes-Margrethe Bjorvand

Tema for fortellingene er barns leveforhold i en hverdag fylt av sykdom, fattigdom, sult og ensomhet. Felles for barna er at de finner trøst i eventyrets verden og at de bærer på drømmen om et bedre liv. Sunnaneng «For lenge siden, i fattigdommens dager …» begynner de fire vakre historiene i denne boka.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Dette er en billedbokutgave av en av de fire fortellingene fra "Sunnaneng". Tema for fortellingene er barns leveforhold i en hverdag fylt av sykdom, fattigdom, sult og ensomhet.

RELATERTE BØKER