Svein

Svein - Svein Østvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Østvik
DIMENSJON
12,69 MB
FILNAVN
Svein.pdf
ISBN
3505794272686

BESKRIVELSE

Svein Østvik kom i 2014 med Sveins verden - dikt og et lite utvalg reiser, som ble utsolgt på rekordtid. Boken kom tidligere i år som lydbok.Nå fortsetter TV-kjendis Svein Østvik suksessen med oppfølgeren: Svein - Bak klovnemasken. Her får vi tekster som nakent, åpent og ærlig gir oss et innblikk i alkoholen og de elleville festene. Og om å møte angst, selvforakt og selvdestruktive krefter. Vi får ta del i hans livserfaring om farskompleks, annerledeshet og skam. Men under ligger omsorg, livsglede, humor og lekenhet. Via digitale medier og TV-skjermene har Svein Østvik skapt ettertanke og debatt, nå er hans verden nok en gang samlet på papir.

Svein har 3 jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Sveins forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Svein Magne Meland is on Facebook.

Se hele profilen på LinkedIn og finn Sveins forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Ludvigsen, Svein (1946-) Parti: Høyre Sist innvalgt som representant for Troms 1997-2001 Ansiennitet: 12 år, 0 dager. Gå til bildegalleri.

RELATERTE BØKER