Tåketroll i Blåfjell

Tåketroll i Blåfjell - Gudny Ingebjørg Hagen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudny Ingebjørg Hagen
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Tåketroll i Blåfjell.pdf
ISBN
4030107601432

BESKRIVELSE

Tåketrollene bor i Tåkeheimen, og blånissene bor i Blåfjell. De har aldri møttes. Men så en dag legger Skodde Tåkeflyver ut på en reise til ukjente steder der hun aldri før har vært.Reisen fører henne til nye vennskap - og gjennom både farefylte opplevelser og fantastiske eventyr.

Reisen fører henne til nye vennskap - og gjennom både farefylte opplevelser og fantastiske eventyr. Kjøp Blåtimen fra Bokklubber Julehefte med Blånisser og Tåketroll I dette heftet er noen av de fineste fortellingene og sangene fra Gudny Ingebjørg Hagens Jul i Blåfjell samlet. Forfatteren har også skrevet forordet.

Fra 1976 til 1987 var Gudny Ingebjørg Hagen skuespiller og musiker i teater- og visegruppa Visvas, der hun sang og spilte klarinett og trekkspill.Gudny Ingebjørg Hagen hadde mange sceneroller, blant annet spilte hun den svenske bildebokfiguren Albert Åberg ... Tåketroll; År: 2018; Noter: Tåketrollene bor i Tåkeheimen, og blånissene bor i Blåfjell. De har aldri møtt hverandre tidligere.

RELATERTE BØKER