Trabant

Trabant - Per Qvale | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Qvale
DIMENSJON
9,6 MB
FILNAVN
Trabant.pdf
ISBN
4513115244281

BESKRIVELSE

Den tradisjonsbundne oslolektoren Oscar Hov avskyr DDR-staten, der hans nærmeste slektninger havnet etter krigen. NS-moren ble håndlanger for Stasi, lillesøsteren offer. Et intrikat, skjebnesvangert kjærlighetsforhold er bakgrunnen for at han kjører Trabant. En farmakologisk fatalitet utfordrer kjærligheten. Han utvikler et særegent vennskap med småbrukeren og DDR-nostalgikeren Oskar Torp. I et felles savn av umistelige verdier følger de to med på bulletinene om verdens vaklende allmenntilstand, mens deres liv utspiller seg mellom overmål og nøysomhet, brunst og kjærlighetstap, bedrøvelse og begeistring, sorg - og blaff av lykke.

Trabant 601 var den tredje modellen, og ble produsert lengst, fra 1963 til 1990. Eksterne baser (Autoritetsdata) GND Trabant Dokument z vyroby CZ PATKA filmové studio.

Den hadde en tosylindret, totakts motor på 500 kubikkcentimeter, en ytelse på 18 hestekrefter og toppfart på 90 kilometer i ... Trabant var ett östtyskt bilmärke från VEB Sachsenring Automobilwerk, en biltillverkare med säte i Zwickau i Sachsen.Trabant började tillverkas 1957 och produktionen varade till 1991. Totalt tillverkades 3 051 385 Trabanter.

RELATERTE BØKER