Den hemmelige døren

Den hemmelige døren - Carolyn Keene | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carolyn Keene
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Den hemmelige døren.pdf
ISBN
2207367323007

BESKRIVELSE

Kjære dagbok,Jeg drømte bare egentlig om å kjøpe meg en bok, og legge meg på soaen for å lese og slappe av.Men da Bess, George og jeg kom frem til bokhandelen, sto den i full brann - og plutselig befant vi oss i et nytt mysterium.Eller var vi midt i årets bestselgende krimbok?Frøken Detektivs dagbøker er bøkene for jenter som liker krim og spenning! Hver bok har en avsluttende historie, og alle bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Hidden Meadow Farm i Pennsylvania ble solgt for 47 millioner kroner på kort tid. Det raske salget kan ha noe å gjøre med den hemmelige Hobbit-døren. Kjøp Den hemmelige døren fra Cappelendamm Kjære dagbok, jeg drømte bare egentlig om å kjøpe meg en bok, og legge meg på soaen for å lese og slappe av.

Kjøp boken Den hemmelige døren av Carolyn Keene (ISBN 9788202583453) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Den hemmelige døren ble bygget i forbindelse med kroningsbanketten for Karl 2.

RELATERTE BØKER